DutchGerman

Binnenkort start de verkoop van de volgende fase van VeerseKreek. Wenst u actueel op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen en de verkoop start? Schrijf u dan in op onderstaand contactformulier en wij contacteren u bij de start verkoop!

VRAAG DE BROCHURE AAN OF MAAK EEN AFSPRAAK

SALESTEAM VAKANTIEDORP VEERSEKREEK

Als salesteam zijn wij trots om u alles over Vakantiedorp VeerseKreek te mogen vertellen. Bent u net zo enthousiast als wij? Dan maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Schrijf uzelf dan in via de website of bel 0113- 405 612.

‘Wij vertellen je graag alles over Vakantiedorp VeerseKreek’

vanuit richting rotterdam

volgt je de A29 richting Zierikzee. Bij de stoplichten van Zierikzee volg je de N256 over de Zeelandbrug richting Goes. Neem de eerste afslag na de sluis richting Wolphaartsdijk. Volg de Langeweg en ga de eerste weg rechtsaf Kwistenburg op. Volg de bocht mee naar links de Aardebolleweg. Deze volg je tot aan de Veerweg. Sla rechtsaf richting VeerseKreek, Wophaartsdijkseveer 1, 4471 NC Wolphaartsdijk.

vanuit richting breda

volgt je de A58 richting Vlissingen. Bij Goes neem je de afslag richting Zierikzee. Volg de N256 en neem de afslag Wolphaartsdijk. Volg de Langeweg en ga de eerste weg rechtsaf Kwistenburg op. Volg de bocht mee naar links de Aardebolleweg. Deze volg je tot aan de Veerweg. Sla rechtsaf richting VeerseKreek, Wolphaartsdijkseveer 1, 4471 NC Wolphaartsdijk.

Locatieadres
Veerweg 48
4471 NC Wolphaartsdijk

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111